Спіраль кукурудзяна. 300 г Безглютенова
-
96 Грн.
Часто говорять про користь макаронів з твердих сортів пшениці та рекомендують включити їх у здоровий раціон. Проте як бути людям із непереносимістю глютену?
Ми розробили пасту, яка не тільки своїми смаковими та варильними властивостями випереджає макарони з твердих сортів пшениці, але і послужить чудовим джерелом довгих вуглеводів в здоровому харчуванні.
Макаронні вироби у формі спіралі добре зберігають форму після варки, скручені у форму пружини, ідеально утримують на поверхні будь-який соус. Чудове поєднання ніжного кукурудзяного смаку макарон з овочевими соусами, солодким перцем та томатами.
Харчова цінність на 100 g (г) продукту:
білки - 1,33 g (г)
жири - 0,1 g (г)$
вуглеводи - 85,4 g (г).
Енергетична цінність/калорійність на 100 g (г) продукту:
1477 кДж / 347,5 кКал.
Переваги кукурудзяної спіралі:
- Швидко та просто готується
- При варці збільшується в 2,5 рази в об'ємі, зберігаючи при цьому форму
- Містить велику кількість складних вуглеводів, тому є багатим джерелом енергії на цілий день
- БЕЗ глютену, БЕЗ консервантів, БЕЗ барвників, БЕЗ підсилювачів смаку
- Тільки натуральні інгредієнти
Спосіб приготування: закип'ятити воду в співвідношенні не менше 1 л води на 100 г макаронних виробів. Додати макаронні вироби, після закипання варити на середньому вогні 5-10 хвилин до готовності, Відкинути на друшляк. Додати масло та спеції за смаком.
Строк придатності: не менше 2 років з дати виробництва.
О продукте | |
Найменування | Спіраль кукурудзяна |
Склад | Борошно кукурудзяне, крохмаль кукурудзяний, крохмаль кукурудзяний набухаючий |
Торгова марка | GoodForMe |
Маса нетто | 300 грам |